Uunilohi kermaisella tomaatti-purjopedillä
Ensimmäinen resepti lähti tästä jakoon! K&M tarjoaa terveellisiä ja helppoja reseptejä, joita voi syödä hyvällä omalla tunnolla ja jotka maistuvat varmasti kaikille.
Tarvikkeet:
Lohta
Purjo
Kirsikkatomaatteja
Flora ruokakerma 7 %
Tilliä
Sitruunaa
Mausteina suolaa ja sitruunapippuria
Lisukkeeksi esim. perunaa
Ohjeet:
Laita lohi uunivuokaan ja mausta se haluamillasi mausteilla. Pese purjo ja kirsikkatomaatit ja pilko ne mukaan uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma (itse laitoin noin 2dl) ja lisää päälle vähän tilliä ja tuoretta sitruunamehua. Kypsennä uunissa 200°C noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö (1 annos = 120g lohta, 250g perunaa):
430 Kcal
13g rasvaa
40g hiilihydraattia
33g proteiinia